ertnews.gr

Η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής απονέμει τα βραβεία του διαγωνισμού «Ελλάδα, Χρόνος και Ήλιος»

04/05 08:55
Η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής απονέμει τα βραβεία του διαγωνισμού «Ελλάδα, Χρόνος και Ήλιος»

Η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής θα απονείμει βραβεία και επαίνους στους νικητές του διαγωνισμού λογοτεχνίας με θέμα «Ελλάδα, Χρόνος και Ήλιος». Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής ιστοσελίδας anamniseis, η απονομή θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας. Παράλληλα αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ Ελπιδοφόρος.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής (Ε.Ε.Λ.Α.) προκήρυξε για 4η συνεχή χρονιά διαγωνισμό λογοτεχνίας και διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε ομογενειακά ή δημόσια σχολεία της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Στόχος του Διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης και η γνωριμία των μαθητών αυτών με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. 

Πηγή: anamniseis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version