ertnews.gr

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Ηπειρώτες και Επανάσταση” από την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

04/03 12:27
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Ηπειρώτες και Επανάσταση” από την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ηπειρώτες και Επανάσταση».

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γεωστρατηγικός αναλυτής κ. Νίκος Λυγερός.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, η Γενική Πρόξενος του Ελληνικού Προξενείου του Düsseldorf κυρία Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ) κ. Χρυσόστομος Δήμου, ο Γενικός Γραμματέας του (ΠΣΗΕ) και επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.Ε κ. Σπύρος Κωσταδήμας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Δήμαρχος Άρτας κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Πρεβέζης κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωησής Ελισάφ, ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Σιώμος ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυγουστίνο της Ιεράς Μητρόπολης Βόνης.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom, την Κυριακή 07 Μαρτίου 2021, στις 14:00μμ ώρα Γερμανίας -15:00μμ ώρα Ελλάδας και θα προβληθεί στο Κανάλι Ήπειρος TV1 αλλά και στο facebook. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Έλενα Χριστοφορίδου.

ΖΟΟΜ: Meeting- ID: 83065552253 – Passcode: 989625

Πηγή: Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version