Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media

Το κοινό των social media έδειξε πως η προσμονή του για όσα έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ σε μια ακόμη πλούσια χρονιά για τη μυθοπλασία, είναι μεγάλη. Η πρεμιέρα της σειράς «Καρτ Ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της Βικτόρια Χίσλοπ, με το πρώτο επεισόδιο να παίζει την Κυριακή 19/9 από τις 10:00 μέχρι τις 24:00 το βράδυ, έκανε τους φίλους του ERTFLIX να πατήσουν τόσο το κόκκινο κουμπί της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, όσο και το κουμπί της δημοσίευσης στις πλατφόρμες των social media, προκειμένου να σχολιάσουν θέματα από τη σκηνοθεσία μέχρι τις ερμηνείες και από την εικόνα μέχρι τη μουσική. Το αποτέλεσμα; Ένα σύνολο που όπως φαίνεται, αποθεώθηκε.

Με το hashtag #καρτποσταλ# να φιγουράρει στις δημοσιεύσεις του Twitter ήταν πολλοί αυτοί που έσπευσαν να δείξουν την ικανοποίηση τους μετά την παρακολούθηση του επεισοδίου. Χαρακτηριστικά: «Μια ακόμη εξαιρετική δουλειά από την ΕΡΤ. #καρτποστάλ. Φέτος οι σειρές είναι μια και μία». «Τι όμορφη δουλειά το #καρτποστάλ. Χαραλαμπόπουλος και Κωνσταντίνου εξαιρετικοί. Υπέροχη η φωτογραφία και η μουσική από Μάτσα όπως πάντα εγγύηση. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια».

Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media
Οι θετικές εντυπώσεις του κοινού δεν αποτυπώθηκαν μόνο στο Twitter αλλά φάνηκαν και μέσα από σχόλια στο facebook, με τις οποίες οι χρήστες έδωσαν ραντεβού τόσο με τις υπόλοιπες 11 ιστορίες της σειράς, τις οποίες και περιμένουν με ανυπομονησία, όσο και με τα επεισόδια των υπόλοιπων νέων σειρών της ΕΡΤ.

Η πρεμιέρα φυσικά δεν άφησε απογοητευμένους και τους κριτικούς, οι οποίοι επέλεξαν το ίδιο κοινωνικό δίκτυο για να πλέξουν με ενθουσιασμό το εγκώμιο της σειράς. Χαρακτηριστικά, ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης με μια μακροσκελή ανάρτηση εξέφρασε τις εντυπώσεις του, αναφέροντας μεταξύ άλλων «Αυτό που είδα, ως πρώτο επεισόδιο του ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ είναι ένα φιλμ μικρού μήκους, 44 λεπτών, το οποίο είναι απλά ΖΗΛΕΥΤΟ!!». Τέλος, έκλεισε τον σχολιασμό του με μια φράση, για το μήνυμα της οποίας είμαστε σχεδόν βέβαιοι. Άλλωστε οι εκπλήξεις της ΕΡΤ που δεν σταματούν, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Αυτός ο Χειμώνας προμηνύεται εξαιρετικός.
Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media Το ERTflix και το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσιάζουν το κοινό των Social media

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος