ertnews.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματικά λάθη έχουν αφήσει ανοχύρωτα τα σχολεία

05/10 15:29
ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματικά λάθη έχουν αφήσει ανοχύρωτα τα σχολεία

“Λύση είναι ο διάλογος και η άμεση λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας στα σχολεία”, ανέφερε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Καραγιάννη, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και στην υπουργό Παιδείας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση των καταλήψεων και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

“Η συλλογική αποβολή μαθητών από την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση είναι παράνομη, αντισυνταγματική και ρίχνει λάδι στη φωτιά”, επισημαίνεται, ενώ για την Νίκη Κεραμέως αναφέρεται ότι “αντί να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη της που έχουν αφήσει ανοχύρωτα τα σχολεία, καταφεύγει σε παρανομίες και προσπαθεί να μετατρέψει σε καταδότες τους εκπαιδευτικούς, που εύλογα αντιδρούν” .

Η πλήρης δήλωση:

“Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες κατασυκοφάντησης και διαστρέβλωσης, χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί συνεχίζουν να διεκδικούν το αυτονόητο:

Ασφάλεια και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Δηλαδή λιγότερους μαθητές ανά τάξη, περισσότερους εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία εν μέσω πανδημίας.

Η κα Κεραμέως, αντί να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη της που έχουν αφήσει ανοχύρωτα τα σχολεία, καταφεύγει σε παρανομίες και προσπαθεί να μετατρέψει σε καταδότες τους εκπαιδευτικούς, που εύλογα αντιδρούν.

Η συλλογική αποβολή μαθητών από την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση είναι παράνομη, αντισυνταγματική και ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Λύση είναι ο διάλογος και η άμεση λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας στα σχολεία’.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version