ertnews.gr

Στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα 2-0 (video)

06/12 19:09
Στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα 2-0 (video)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βρήκε τις λύσεις που έψαχνε και με τέρματα των Τζόλη (64’) και Ζίβκοβιτς (πέναλτι 70’) νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκε στο 37’ με απευθείας κόκκινη ο Ελ Καντουρί.

Λίγες καλές στιγμές έγιναν στο πρώτο μέρος με την κεφαλιά του Ίνγκασον στο 10’ να φεύγει άουτ, ενώ η φάση που στιγμάτισε το ημίχρονο έγινε στο 37’. Ο Ελ Καντουρί έπεσε στη περιοχή και ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής Φωτιάς δεν είχε την ίδια γνώμη, ο Ντάνι Σουάρες ζήτησε εξηγήσεις από τον Μαροκινό του ΠΑΟΚ, ο τελευταίος τον απώθησε με το κεφάλι και η κατάληξη της “κοκορομαχίας” ήταν να αποβληθεί με την χρήση του VAR o παίκτης του ΠΑΟΚ..

Στο δεύτερο μέρος αν και έπαιζε με παίχτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και στο 57’ ο Ζίβκοβιτς με ψηλοκρεμαστή σέντρα έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 63′ ο Αστέρας έχασε μια εντυπωσιακή ευκαιρία να ανοίξει αυτός το σκορ στην αναμέτρηση, αλλά ο Τίλικα πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ινγκασον, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό (64’) ο Τζόλης με δυνατό φαλτσαριστό σουτ παραβίασε την εστία του Παπαδόπουλου, πετυχαίνοντας με το δικό του 8ο γκολ στην σεζόν το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 70′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζόλη από τον Πασαλίδη και ο Ζίβκοβιτς νίκησε τον Παπαδόπουλο για το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Γιαννούλης, Σφιντέρσκι, Σβαμπ, Ουαγκέ, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μουργκ – Τασουλής, Γκαρσία, Σουάρες, Μπόρχα Φερνάντεθ, Πασαλίδης

Κόκκινες: Ελ Καντουρί (37′)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (21′ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Αντρ. Ζίβκοβιτς (88′ Μουργκ), Καντουρί, Τζόλης (88′ Κρέσπο), Σβιντέρσκι (68′ Τσιγγάρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Σουάρεθ (60′ Πασαλίδης), Άλβαρες, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ (78′ Γκόμεζ), Βαλιέντε (60′ Ιγκλέσιας), Τίλικα, Σίτο (78′ Τζίμας), Κρέσπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version