ertnews.gr

Ρολάν Γκαρός: «Μάχη γιγάντων» Τζόκοβιτς-Ναδάλ στον τελικό 16:00 ΕΡΤ Sports-Live Streaming από το ERTFLIX

11/10 13:20
Ρολάν Γκαρός: «Μάχη γιγάντων» Τζόκοβιτς-Ναδάλ στον τελικό 16:00 ΕΡΤ Sports-Live Streaming από το ERTFLIX

Η αντίστροφη μέτρηση για την «μάχη των γιγάντων» του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, έχει μπει ήδη στη τελική ευθεία. Στις 16:00 το απόγευμα με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ Sports και με live streaming από το ERTFLIX οι δύο μονομάχοι θα τεθούν αντιμέτωποι με στόχο το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Ο Ναδάλ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο φημισμένο τουρνουά, που φιλοξενείται στην γαλλική πρωτεύσουσα, καθώς μέχρι και τον σημερινό (11/10) τελικό, μετρά 99 νίκες και μόλις δύο (!) ήττες. Η μία εξ’ αυτών από τον σημερινό αντίπαλο του τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς το 2015 (προημιτελικός) που φιλοδοξεί σήμερα να του στερήσει τα πρωτεία.

Ο σημερινός αγώνας, σηματοδοτεί την 56η αναμέτρηση, ανάμεσα στα δύο «μεγαθήρια» του τένις και την τρίτη συνάντηση τους στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Ο Ναδάλ που θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρόπαιο για 13η (!) φορά, μετρά 26 νίκες, έναντι 29 του «Νόλε», αλλά ο Ισπανός προηγείται με 17-7 νίκες σε χωμάτινη επιφάνεια και με 6-1 νίκες στο πλαίσιο του γαλλικού Οπεν.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Ναδάλ, κατακτήσει το τουρνουά, θα «πιάσει» στην κορυφή των κατόχων Grand Slam, με 20 τρόπαια, τον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ εάν επικρατήσει ο Σέρβος θα φθάσει τα 18 κορυφαία τρόπαια και ταυτόχρονα θα γίνει ο πρώτος τενίστας από τους Big-3 που θα έχει στην συλλογή του από δύο τρόπαια για κάθε Grand Slam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version