ertnews.gr

Νίκησε στη Μολδαβία η εθνική και έχει… τελικό με την Σλοβενία

15/11 23:35
Νίκησε στη Μολδαβία η εθνική και έχει… τελικό με την Σλοβενία

Πέτυχε το στόχο της να φύγει νικήτρια από τη Μολδαβία η εθνική ομάδα (0-2) και τώρα έχει μπροστά της τον τελικό με την Σλοβενία (18/11 21:45 Ριζούπολη) για την 3η κατηγορία στον 3ο όμιλο του Nations League. Ανώτερη η εθνική ομάδα πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Φορτούνη (32’) και Μπακασέτα (41’).

Συνεχώς στην επίθεση βρίσκονταν η εθνική ομάδα από την έναρξη του αγώνα ψάχνοντας συνεχώς τρόπους να «σπάσει» την πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία των Μολδαβών. Η πρώτη καλή στιγμή της εθνικής ήταν στο 11’ με τον Φορτούνη που μπήκε στη περιοχή από πλάγια θέση αλλά το σουτ απέκρουσε ο Ναμάσκο. Στο 32’ ο Φορτούνης βρήκε χώρο έξω από το περιοχή και με «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας ανοίγοντας το σκορ (0-1). Στο 42’ ο Φορτούνης έστρωσε τη μπάλα στον Μπακασέτα και αυτός, με σουτ από το ύψος του πέναλτι, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ελληνικής ομάδας (0-2).

Στο δεύτερο μέρος οι Μολδαβοί  προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς παίζοντας πιο επιθετικά, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου. Αντίθετα η εθνική βρέθηκε κοντά σε τρίτο τέρμα στο 81΄, όταν ο Γιακουμάκης βρέθηκε απέναντι από τον Ναμάσκο, αλλά πήγε να τον περάσει και έχασε την ευκαιρία.

Διαιτητής: Γιόβιτς (Κροατία)

Κίτρινες: Ζαρντάν, Πόσματς – Μαυρίας

ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Αρμάς, Πόσματς, Ζαρντάν, Ρέαμπτσιουκ, Τσεμποτάρου (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (83΄ Μποϊτσιούτς), Τσότσιουτς (46΄ Καϊμάκοφ), Ράτσα (62΄ Τουρτσάν), Σπατάρου, Νταμασκάν (71΄ Ντρος)

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (62΄ Κυριακόπουλος), Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Μαυρίας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Λημνιός (78΄ Χατζηγιοβάννης), Μπακασέτας, Φορτούνης (65΄ Τζόλης), Παυλίδης (78΄ Γιακουμάκης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version