K. Mητσοτάκης: Να μην ανασταλεί το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης λόγω Covid

“Μας έτυχαν πολλά μαζεμένα, θέλω όμως να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου από τον τρόπο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, διότι σε δύσκολες συνθήκες και με τη Βουλή να λειτουργεί με άλλους κανόνες, μπορέσαμε και τηρήσαμε τον κοινοβουλευτικό μας προγραμματισμό σχετικά με την ψήφιση πολύ σημαντικών νομοσχεδίων. Και θα κινηθούμε ακριβώς στους ίδιους ρυθμούς, όπως έχω προδιαγράψει και στην ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη και για το επόμενο εξάμηνο” τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους βουλευτές της ΝΔ, στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης της ΚΟ της ΝΔ, αναφερόμενος στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

“Έχουμε μία σειρά από εμβληματικά νομοσχέδια τα οποία πρέπει να ψηφιστούν, κάποια από αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί και πριν από τα Χριστούγεννα και είναι πολύ σημαντικό σε καμία περίπτωση να μην ανασταλεί το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης λόγω Covid” σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

“Το έχω πει πολλές φορές, το ξαναλέω και σήμερα, προφανώς και δεν επαναπαυόμαστε. Δεν εφησυχάζουμε από τις δημοσκοπήσεις. Ξέρουμε ότι ως Κυβέρνηση έχουμε ένα απόθεμα εμπιστοσύνης της ελληνικής κοινωνίας, όμως έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να τα διορθώνουμε και να προχωράμε μπροστά“, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: είναι υποχρέωσή σας να “ενοχλείτε” και την κυβέρνηση, όποτε κρίνετε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις ή αστοχίες”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο μεγάλο ρόλο που έχει η Κ.Ο. στην επικοινωνία της Κυβέρνησης με την κοινωνία, ζήτησε από τους βουλευτές να συνεχίσουν πιο ουσιαστικά και πιο παραγωγικά τη συνεργασία τους με τα Υπουργεία, ενώ έκανε έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ειδικό ρόλο που έχουν τα στελέχη της Κ.Ο., τα οποία προέρχονται από επιβαρυμένες περιοχές.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, η οποία άνοιξε με εισήγηση του Γραμματέα της Κ.Ο. Σταύρου Καλαφάτη, θα λάβουν το λόγο 30 βουλευτές, ενώ όπως προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συνεδριάζει πλέον σε τακτική βάση με τη χρήση της τεχνολογίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος