ertnews.gr

Έρχεται το 10ο επετειακό International Micro μ Festival

04/11 11:39
Έρχεται το 10ο επετειακό International Micro μ Festival

Φωτό: IMMF

Από τις 26 ως τις 29 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί φέτος το 10ο επετειακό International Micro μ Festival (IMMF), σε συνεργασία με την Ψηφιακή Πλατφόρμα του FESTHOME.  To Φεστιβάλ -που ενώνει πόλεις και χώρες και στοχεύει στη διάδοση των ταινιών μικρού μήκους και στην προβολή του έργου των νέων κινηματογραφιστών- δίνει και πάλι «ραντεβού» με το κοινό του, ακόμα και στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι φίλοι του IMMF θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να απολαύσουν τόσο το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ (στο οποίο συμμετέχουν κινηματογραφιστές με 15 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους) όσο και το διεθνές πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου θα προβάλλονται επιλεγμένες ευρωπαϊκές ταινίες μικρού μήκους, όλες με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Επιπλέον, και αυτήν τη χρονιά, το κοινό θα  ψηφίσει την αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ επιθυμούν και φέτος να διατηρήσουν μέρος της άμεσης επαφής με το κοινό. Ως εκ τούτου –πάντα με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό-  το φεστιβάλ θα προβάλλεται και με φυσική παρουσία, στις πόλεις όπου αυτό θα επιτρέπεται κατά τις ημέρες διεξαγωγής του.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της διαδικτυακής  παρακολούθησης ταινιών, αλλά και την πραγματοποίηση της «ζωντανής» διαγωνιστικής κεντρικής εκδήλωσης (η οποία θα διεξαχθεί στις 28/11) θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα του International Micro μ Festival, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Micro μ Festival στο Facebook.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/  IMMF

Φωτογραφία:  IMMF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version