Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)

Το Ραδιομέγαρο της Δημόσιας Τηλεόρασης επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Ο κ. Βαρθολομαίος ξεναγήθηκε στα στούντιο, στο κοντρολ, στην Αίθουσα Σύνταξης, στην Αίθουσα Συσκέψεων, παρακολούθησε χορωδιακό απόσπασμα των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, και μίλησε στην εκπομπή “Συνδέσεις”, που ήταν “στον αέρα”.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κων/νος Ζούλας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος ανέλαβαν την ξενάγηση του εκλεκτού καλεσμένου. Πρώτος σταθμός ήταν το στούντιο Β. Εκεί ο προκαθήμενος της ορθοδοξίας απόλαυσε από τα Μουσικά Σύνολα την 8η συμφωνία του Μπετόβεν. O Oικουμενικός Πατριάρχης ξεναγήθηκε στο κοντρολ και στο στούντιο των ειδήσεων από τον γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη και τον Διευθυντή Ειδήσεων Γιάννη Τρουπή. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής “Συνδέσεις” διέσχισε το στούντιο και με αυθορμητισμό χαιρέτησε παρουσιαστές και τεχνικούς.

Στην Αίθουσα Συσκέψεων ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρακολούθησε βίντεο από το Αρχείο της ΕΡΤ με την ιστορία και τη δράση του. Ο κ. Βαρθολομαίος συνοδευόμενος από ιεράρχες του θρόνου, κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες του αποχώρησε από την ΕΡΤ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ΕΡΤ (video)

Ρεπορτάζ: Ελίνα Κολύβα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος