Eκστρατεία εμβολιασμού: Από το “Μένουμε σπίτι” μέχρι το “Ραντεβού για εμβολιασμό” (video)

Για την εξέλιξη αλλά και για το πώς προέκυψε η έμπνευση και το περιεχόμενο της Εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις 6» η υπεύθυνη της διαφημιστικής καμπάνιας κ. Κατερίνα Σάββα.

Όπως είπε, η περσινή καμπάνια το «Μένουμε Σπίτι» αποδείχτηκε ότι ήταν «μάλλον πολύ εύκολο σε σχέση με αυτό το οποίο ήρθε μετά».
«Είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστείς κάτι που το δεν το έχεις ξανανάκει όπως η χώρα δεν είχε ξανακάνει ποτέ μια εκστρατεία εμβολιασμού και ελπίζουμε να μην ξανακάνει στο μέλλον» σχολίασε η κα Σάββα και πρόσθεσε ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσεις να βρεις και το σωστό τρόπο να μιλήσεις, να μην κάνεις λάθος, να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτό το οποίο αλλάζει κάθε εβδομάδα»

«Η συγκυρία είναι τόσο απίστευτη που κανένας δεν μπορεί να κάνει κριτική σε κάποιον» είπε η ίδια, αναφερόμενη στην κριτική που γίνεται στη νεολαία «ότι η νεολαία είναι αυτή η οποία μας κολλάει κορονοϊό».

«Το μεγάλο ποσοστό των νέων ανθρώπων φροντίζει τον παππού, τη γιαγιά και την οικογένεια και προφανώς οι καμπάνιες απευθύνονται στη μερίδα εκείνη του κόσμου η οποία είναι διατεθειμένη να λειτουργήσει υπέρ του κοινωνικού συνόλου και όχι μόνο για τον εαυτό της στη βάση μόνο του θυμικού της» συμπλήρωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος