ertnews.gr

Άνετο πέρασμα του Άρη από την Κρήτη 3-0 τον ΟΦΗ (video)

19/12 21:22
Άνετο πέρασμα του Άρη από την Κρήτη 3-0 τον ΟΦΗ (video)

Με δύο γκολ του Μπερτόγλιο (29’, 41’) και ένα του Ματίγια (77’ πέναλτι) ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 3-0 για την 13η αγωνιστική της Super League.

Με… φόρα μπήκε ο Άρης στο ματς και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έκανε δύο μεγάλες φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Σίλβα σούταρε δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ, και δευτερόλεπτα αργότερα ο Σωτηρίου πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σίλβα πριν χρηστεί σκόρερ.

Στο 9ο λεπτό ο Σίλβα γύρισε αλλά ο Μάνος δεν πρόλαβε την μπάλα για λίγα εκατοστά, ενώ στο 13’ ο Νέιρα ανέλαβε δράση για τον ΟΦΗ με το σουτ που έκανε αλλά απέκρουσε ο Μπουσέ και στο 19’ πάλι ο Νέιρα σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπερτόγλιο που από κοντά βρήκε δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 41’ ο Μπεναλουάν πήρε κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία του ΟΦΗ, αλλά πρόλαβε ο Μπερτόγλιο και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (0-2).

Στο 66’ ο Σαρδινέρο έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ΟΦΗ στο ματς καθώς πλάσαρε από το οριζόντιο άουτ, ενώ στο 74’ ο Μάνος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του στη περιοχή από τον Βαφέα και ο Ματίγια από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 0-3.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Νέιρα, Μεγιάδο, Βαφέας – Σίλβα, Μπουσέ, Σάκιτς.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος, Λυμπεράκης (78’ Κοροβέσης), Διαμαντής, Βαφέας, Στάικος (57’ Γρίβας), Μεγιάδο (86’ Σουρνάκης), Νέιρα, Στάρτζεον, Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου), Σαρδινέρο (86’ Γκαργκαλατζίδης).

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Mπουσέ, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα (90’+1’ Μπακούτσης), Ματίγια, Γκάμα (71’ Ματέο), Σίλβα (71’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (72’ Τζέγκο), Μάνος (79’ Λόπεθ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version