Πανελλήνιο σοκ για το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία στην Κέρκυρα – Η ΕΡΤ στο σημείο του φονικού

Δύο δολοφονίες και μία αυτοκτονία μέσα σε λίγη ώρα συγκλόνισαν την Κέρκυρα αλλά και το πανελλήνιο. Συνέβη στη Δασιά, ένα τουριστικό θέρετρο λίγο έξω από την πόλη. Ένας 67χρονος αποφάσισε να λύσει με τη βία τις διαφορές που είχε με τη σπιτονοικοκυρά του και τον γείτονά του. Τους σκότωσε και τους δύο με την κυνηγετική καραμπίνα του και μετά, με το ίδιο όπλο, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το διπλό φονικό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή στάθηκαν οι οικονομικές διαφορές, που οδηγούσαν σε καβγάδες μεταξύ του δράστη και αυτόχειρα και της 60χρονης, η οποία του νοίκιαζε το σπίτι που έμενε.

Έχει περάσει λίγη ώρα από την στιγμή που ο 67χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι εξ’επαφής με κυνηγετική καραμπίνα, την 60χρονη σπιτονοικοκυρά του καθώς και έναν 63χρονο άνδρα, που είχε αγοράσει σπίτι από την 60χρονη, στην Δασιά της Κέρκυρας.
Αστυνομικοί με τα χέρια στα όπλα τους, έσπευσαν στο σημείο καθώς πίστευαν ότι ο δράστης βρισκόταν ταμπουρωμένος στο σπίτι… Τελικά όπως διαπιστώνεται ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε στον θώρακα, με την ίδια καραμπίνα, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Τα δύο θύματα βρέθηκαν νεκρά σε απόσταση περίπου 15 μέτρων ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 63χρονος να ήταν ο πρώτος που δέχτηκε τα πυρά. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας Γιάννη Αϊβατίδη, όπως δείχνουν τα στοιχεία -και πάντα ιατροδικαστικά- φαίνεται ότι πράγματι υπήρχε δόλος – πρόθεση να υπάρξει αυτή η τραγωδία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 67χρονος είχε διαπληκτισμούς και με τον 63χρονο για ασήμαντες αφορμές.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Κέρκυρας.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μοσχάτ, Γιάννης Ανδριώτης, Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος