ertnews.gr

Θεσσαλονίκη: 43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”

20/05 09:14
Θεσσαλονίκη: 43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”

Ο 43χρονος ήταν στο σπίτι του και επισκέφθηκε τα Επείγοντα του νοσοκομείου “Παπανικολάου” την 1η Απριλίου 2022, επειδή αισθάνθηκε έντονους πόνους στα πόδια. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι ο ασθενής δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ούτε έχρηζε νοσηλείας και του έδωσαν εξιτήριο, όπως δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Δημήτρης Γαλεντέρης.

Απαντήσεις για τον θάνατο του 43χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ζητά συγκλονισμένη η οικογένεια του άτυχου άνδρα, έχοντας προσλάβει τον τεχνικό σύμβουλο ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση. Σύμφωνα με την καταγγελία των συγγενών του ο 43χρονος βρισκόταν καθισμένος σε μία καρέκλα και χρειάστηκε να περάσουν έντεκα ώρες για να αντιληφθούν ότι είναι νεκρός!

Η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 43χρονου έδειξε πως ο θάνατός του φαίνεται να προκλήθηκε από πνευμονική εμβολή, ύστερα από θρόμβωση, σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη.  Αναμένονται, ωστόσο, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών- ιστοπαθολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, η σύνταξη του ολοκληρωμένου ιατρικού φακέλου αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο πεντάμηνο.

Από την πλευρά της διοίκησης του νοσοκομείου δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version