ertnews.gr

Tέσσερις άντρες συμμετείχαν στη σκηνοθετημένη ληστεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

22/05 19:06
Tέσσερις άντρες συμμετείχαν στη σκηνοθετημένη ληστεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

 Η άμεση κινητοποίηση περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Α.Τ. Πυλαίας είχε ως αποτέλεσμα την επ’ αυτοφώρω σύλληψη τεσσάρων ατόμων που ενέχονται σε «σκηνοθετημένη» κλοπή στο κυλικείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τρεις ομογενείς ηλικίας 22, 33 και 30 ετών και έναν 29χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για κλοπή κατά συναυτουργία, υπεξαίρεση, άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με ψευδή αναγγελία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σήμερα το πρωί ο  22χρονος υπάλληλος  του κυλικείου, τηλεφώνησε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε ότι δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή μαχαιριού, τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή του κυλικείου περίπου 2.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την στιγμή που επιχειρούσαν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο τους δύο δράστες, όπου τους περίμενε ο συνεργός τους και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα μαχαίρι και μεγάλο μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό,  το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες από κοινού με τον υπάλληλο του κυλικείου, ο οποίος επίσης συνελήφθη, συναποφάσισαν την τέλεση της κλοπής και της ψευδούς αναγγελίας της «σκηνοθετημένης» ληστείας στις αστυνομικές Αρχές.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version