‘Έκρηξη’ χρωμάτων στην έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Νάσιας Λουκοπούλου

Την τρίτη ατομική της έκθεση με τίτλο «Supernova» με 35 έργα μικτής τεχνικής λάδι-ακρυλικό-τέμπερες-φύλλα από χρυσό και ασήμι πραγματοποιεί η εικαστικός Νάσια Λουκοπούλου -Τζωρτίδη στην γκαλερί Ρώ.

Χαρακτηριστικό της ζωγραφικής της είναι τα ακαθόριστα εξπρεσιονιστικά
σχήματα και η «έκρηξη» χρωμάτων στην οποία άλλωστε έμμεσα
παραπέμπει και ο τίτλος της έκθεσης Supernova, που αναφέρεται σε διάφορους τύπους εκρήξεων που συμβαίνουν στο τέλος της ζωής των αστέρων , κατά τις οποίες παράγουν εξαιρετικά φωτεινά αντικείμενα, αποτελούμενα από πλάσμα (ιονισμένη ύλη) και των οποίων η φωτεινότητα τους στη συνέχεια αδυνατίζει μέχρι του σημείου της αφάνειας μέσα σε λίγους μήνες.
‘Έκρηξη’ χρωμάτων στην έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Νάσιας Λουκοπούλου

H Νάσια Λουκοπούλου-Τζωρτζίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο  τμήμα Διοίκησης και Οργάνωσης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές στο τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού και έχει τρία παιδιά. Έχει κάνει διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής ατομικές και ομαδικές. Πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Κέντρο Ιστορίας του δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΙΘ) με 30 έργα (λάδι-ακρυλικό.  Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση των εικαστικών αποφοίτων του κολλεγίου Ανατόλια στα πλαίσια των 40ων Δημητρίων στην Casa Bianca.  Δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) με 30έργα (λάδι- ακρυλικό). Συμμετοχή στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής γλυπτικής και φωτογραφίας με τίτλο «Αποτυπώνοντας το Πνευματικό» υπό την αιγίδα της δημοτικής πινακοθήκης στην αίθουσα Αρχιτεκτονικού του δήμου Θεσσαλονίκης. Καλλιτεχνική επιμέλεια λευκώματος ΚΕΘΕΑ Θεραπευτικής κοινότητας ΙΘΑΚΗ Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 22 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ