Green City, Dream City για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Καλαμαριάς

«Είμαστε μέρος του περιβάλλοντος, οφείλουμε να φροντίζουμε για την προστασία του» είναι το μήνυμα του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, «Ως δημοτική αρχή έχουμε πάρει από την πρώτη στιγμή αποφάσεις που συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως η εφταήμερη καθαριότητα, η ενίσχυση του αριθμού των κάδων ανακύκλωσης, η συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, για τον καθαρισμό της ακτογραμμής μας, ο καθαρισμός του βυθού τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, ενώ συνεχίζουμε μεθοδικά τις δεντροφυτεύσεις», επισημαίνει ο κ. Δαρδαμανέλης.

Ο Δήμος Καλαμαριάς πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στην εβδομάδα περιβάλλοντος, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα γύρω από την προστασία του. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει μία σειρά από δράσεις, στην καρδιά του μοναδικού πνεύμονα της πόλης, στο Πάρκο Κόδρα. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να συμμετέχουν σε παιχνίδια και ενημερώσεις για το περιβάλλον, μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις, γνωρίζοντας κάθε γωνιά του πάρκου.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 4/6 στις 9:30 το πρωί, ολοκληρώνει το πρόγραμμα δράσεων την Κυριακή 5/6 στις 7 το απόγευμα, καλώντας τους πολίτες να γίνουν όλοι μαζί μια ομάδα για χάρη του περιβάλλοντος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος