Σε ποιούς δρόμους απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των αυτοκινήτων ενόψει ΔΕΘ

Η μεγαλύτερη, σε επίπεδο εκθετών, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης της τελευταίας δεκαετίας η 82η ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, θα φιλοξενηθούν περίπου 1.500 εκθέτες, έναντι 1.015 πέρυσι, με σημαντικές συμμετοχές στον επιχειρηματικό τομέα, ενώ θα λάβουν χώρα οικονομικά φόρουμ και θεματικές δράσεις, σε συνάρτηση με τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Με σύνθημα «η αξιοπρέπειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη», η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.
Εξάλλου στο πλαίσιο της έναρξης και της λειτουργίας της 82ης ΔΕΘ, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας απαγορεύεται από σήμερα το πρωί μέχρι το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από Αγίου Δημητρίου μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου. Υπενθυμίζεται ότι ήδη ισχύει απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Εγνατία από την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ