ertnews.gr

ΕΡΤ3 – Το θύμα (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Αστυνομικό Δράμα (trailer)

12/10 08:00
ΕΡΤ3 – Το θύμα (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) – Αστυνομικό Δράμα (trailer)
 ΣΑΒΒΑΤΟ  12/10/2019, στις 21:00 

«The Victim»

Έτος παραγωγής: (2019)

Eπεισόδιο 1

15 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατο του γιου της, η Άννα Ντιν, φτάνει στο Εδιμβούργο, προκειμένου να ξεκινήσει μια μεγάλη δίκη- είναι, όμως, το θύμα ή ο κατήγορος? Έξι μήνες πριν, ο Κρεγκ Μέιερς, ανακαλύπτει ότι κατηγορείται, στο διαδίκτυο, ότι είναι ένας διαβόητος δολοφόνος μικρών παιδιών με το όνομα Έντι Τζ. Τέρνερ. Ο επιθεωρητής Γκρόβερ ερευνά τον υπεύθυνο της διαρροής των στοιχείων στο διαδίκτυο και καταλήγει στην Άννα. Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ένοχος και ποιος το θύμα?

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/the-victim/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Η Άννα Ντιν, της οποίας ο γιος δολοφονήθηκε πριν από 15 χρόνια, κατηγορείται πως αποκάλυψε στο διαδίκτυο την ταυτότητα του δολοφόνου και προσπάθησε να οργανώσει τη δολοφονία του. Μήπως ο αδιάκοπος πόνος της την μεταμόρφωσε σε εγκληματία? Τι είναι διατεθειμένη να κάνει για τη μνήμη του γιου της?
Ένας οικογενειάρχης, ο Κρεγκ Μέιερς φέρεται να είναι ένας διαβόητος δολοφόνος μικρών παιδιών.
Είναι, όμως, στ’ αλήθεια ένας εγκληματίας που έχει καταδικαστεί, ή το θύμα μιας παρανόησης? Ποιος είναι, στην πραγματικότητα, το θύμα?

Σκηνοθεσία: Niall MacCormick
Παίζουν: Kelly Macdonald, James Harkness, Karla Crome, Jamie Sives, John Hannah

 Δείτε το trailer 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version