ertnews.gr

ΕΡΤ3 – Η μαμά έχει άδικο – Δραματική οικογενειακή σειρά (trailer)

23/04 08:00
ΕΡΤ3 – Η μαμά έχει άδικο – Δραματική οικογενειακή σειρά  (trailer)
 Καθημερινά στις 21:00 

«MOTHER IS WRONG/ MAMAN A TORT»

Έτος παραγωγής: (2018)

Δραματική σειρά, 6 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής MFP, 2018
Θα πιστεύατε ένα παιδί που σας λέει ότι η μητέρα του δεν είναι η αληθινή; Είναι δυνατόν, η Marianne Aubrais, ντετέκτιβ της Αστυνομίας, να πιστέψει ένα παιδί που της λέει ότι δεν ζει με την αληθινή του μητέρα; Θα ήταν, τουλάχιστον, εγκληματικό, να αγνοήσει την έκκληση του παιδιού για βοήθεια.

Eπεισόδιο 4

Η Marianne ανακαλύπτει, έντρομη, ότι ο μοτοσικλετιστής, που κάηκε ζωντανός ήταν ο Vasile. Αποφασίζει να παραιτηθεί από την έρευνα, αλλά ο Papy συμφωνεί να την αντικαταστήσει χωρίς να αποκαλυφθεί η πραγματική της σχέση με το θύμα. Εντωμεταξύ, η Αστυνομία στρέφει το ενδιαφέρον της στον Dimitri Moulin, οπότε ο Zerda σκέφτεται, πια, να φύγει για το Παρίσι, παίρνοντας μαζί του την Άντζι και το παιδί. Η Άντζι, συνειδητοποιώντας ότι ήρθε ο καιρός να αφήσει τον Timo, ανακτά το κόσμημα από τη ληστεία και αφήνει στο σπίτι ένα όπλο για την Αμάντα. Βρίσκοντας την κρυψώνα του Timo άδεια, η Marianne και η ομάδα της αντιλαμβάνονται ότι τόσο καιρό τον είχε υπό την προστασία της μια γυναίκα.

Σκηνοθεσία: François Velle
Παίζουν: Anne Charrier, Pascal Elbé, Sophie Quinton, Camille Lou, Samuel Theis, Emmanuel Bonami, Gil Alma, Sébastien Libessart

 Δείτε το trailer 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version