Διελευκάνθηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη (video)

Οκτώ περιπτώσεις κλοπών από εγκληματική ομάδα διαλεύκανε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη και ταυτοποίησε τα στοιχεία ενός εκ των δραστών. Πρόκειται για έναν άντρα 31 ετών σε βάρος του οποίου καθώς και τεσσάρων ακόμη συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. Η πενταμελής συμμορία «χτυπούσε» σπίτια την ώρα που οι ένοικοί τους βρίσκονταν στην εκκλησία για τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Οι δράστες από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2019 διέπραξαν συνολικά έξι διαρρήξεις σπιτιών, μία κλοπή από όχημα και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας, από τις περιοχές της Θέρμης, της Πυλαίας, του Πανοράματος και των Διαβατών, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι, για τις μετακινήσεις τους, τα μέλη της συμμορίας, χρησιμοποιούσαν  αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του 31χρονου, το οποίο είχαν τροποποιήσει κατάλληλα προκειμένου να αποδίδει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και στο οποίο τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να παραπλανούν τις Αστυνομικές Αρχές.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος