ertnews.gr

“Αντίο” στη Θεσσαλονίκη με Μπιζέ, Ροσσίνι και Τσαϊκόφσκι

14/09 17:43
“Αντίο” στη Θεσσαλονίκη με Μπιζέ, Ροσσίνι και Τσαϊκόφσκι

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι όσους αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Fraport Greece, αποχαιρέτησε τους επιβάτες με ένα Farewell Concert στο χώρο αναχωρήσεων Β του αεροδρομίου, προσφέροντας μία όμορφη τελευταία ανάμνηση από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Fraport Greece ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Κ.Ο.Θ., στηρίζοντας το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της και συμβάλλοντας στην προώθηση και διάδοση του πολιτιστικού πλούτου της πόλης.

Η δράση αυτή αποτελεί μία από τις πρώτες εκδηλώσεις που ξεκινά να διοργανώνει η Κ.Ο.Θ. σε διάφορα σημεία της πόλης, σκοπεύοντας να δημιουργήσει μία νέα σχέση με το κοινό, εντάσσοντας τη συμφωνική μουσική στην καθημερινότητα όλων.

Την Κ.Ο.Θ. διηύθυνε ο Αθανάσιος Σουργκούνης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποσπάσματα από την “Κάρμεν” του Μπιζέ, τον “Γουλιέλμο Τέλλο” του Ροσσίνι και τη “Λίμνη των Κύκνων” του Τσαϊκόφσκι. Μαζί με την Κ.Ο.Θ. και ο βαρύτονος Άκης Λαλούσης, που ερμήνευσε το εντυπωσιακό “Τραγούδι του Ταυρομάχου”.

πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version