ertnews.gr

«Η απουσία» – Νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ3

23/11 01:15
«Η απουσία» – Νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ3

Το τρίτο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς θρίλερ δραματικού περιεχομένου «Η απουσία» (Keeping faith), παραγωγής Αγγλίας, μεταδίδει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση η ΕΡΤ3, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00.

«Η απουσία» – Νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ3
Γενική Υπόθεση: Η Faith, δικηγόρος μιας μικρής πόλης στην Ουαλία, αναγκάζεται να διακόψει σύντομα την παρατεταμένη άδεια μητρότητας όταν ο σύζυγος και συνέταιρός της, Evan, εξαφανίζεται. Καθώς η αλήθεια για τις πράξεις του βγαίνει στην επιφάνεια, η Faith πρέπει να αγωνιστεί για την προστασία της οικογένειάς της και της ψυχικής της υγείας.

Επεισόδιο 3ο: Η Φέιθ έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα μετά τα μεσάνυχτα, όπου την ανακρίνει για την προσωπική της ζωή η επιθεωρητής Γουίλιαμς, ώσπου καταφθάνει η Κέρις και βάζει ένα τέλος στην ανάκριση. Εκεί, η Φέιθ συναντά τον οικογενειακό φίλο αιδεσιμότατο Τάλμποτ, ο οποίος ανακρίνεται για υπεξαίρεση κονδυλίων της εκκλησίας.
Νωρίς το επόμενο πρωί, ο Τομ και ο αρχιεπιθεωρητής Πάρι πηγαίνουν στο Χάουελς για να ψάξουν για στοιχεία στους υπολογιστές του γραφείου, αλλά τους σταματά η επιθεωρητής Γουίλιαμς, η οποία ήρθε για να τους κατασχέσει. Η Φέιθ είναι έξαλλη με τον Τομ που πήρε το μέρος της αστυνομίας και δέχεται και δεύτερο χτύπημα όταν από τα αρχεία του υπολογιστή ανακαλύπτει ότι πρόσφατα ο Έβαν παρήγγειλε ένα σετ για τεστ DNA. Μπορεί να έγινε πατέρας ενός παιδιού με μία άλλη;

Παίζουν: Eve Myles, Bradley Freegard, Mark Lewis Jones

Η σειρά αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version