ertnews.gr

ΕΡΤ1 – «Η Δοκιμασία»

16/01 02:10
ΕΡΤ1 – «Η Δοκιμασία»

Το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο της εξαιρετικής δραματικής μίνι σειρά μυστηρίου «Η Δοκιμασία» (The Reckoning), παραγωγής Αγγλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 22:00. 

ΕΡΤ1 – «Η Δοκιμασία»

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Άσλεϊ Τζένσεν, Μαξ Μπίσλι, Ντάνιελ Ράιαν, Πίτερ Γουάιτ, Σόφι Στάκι, Άινταν ΜακΑρντλ, Τζέιν Πέρι.

Γενική υπόθεση: Η ανύπαντρη μητέρα Σάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια απόφαση που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή της άρρωστης κόρης της. Να κληρονομήσει 5 εκατομμύρια λίρες, αρκεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο, «έναν άνθρωπο που αξίζει να πεθάνει».

Σ’ αυτή τη συναρπαστική μίνι σειρά η Σάλι βρίσκεται μπλεγμένη σ’ ένα τρομακτικό παιχνίδι που προκαλεί κάθε ηθική αξία και όποια απόφαση και να πάρει μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στις 22:00

Επεισόδιο 2ο.  Η Σάλι, αφού υπήρξε μάρτυρας της δολοφονίας του Σάιμον Χάρις από τον Μπέρι, ο οποίος είχε λάβει την ίδια «προσφορά», θέλει να πάει στην αστυνομία αλλά ο Μαρκ την πείθει ότι τα λεφτά είναι απολύτως απαραίτητα καθώς θα πληρωθεί η εγχείρηση που θα σώσει την ζωή της κόρης της, και σκοτώνει ο ίδιος τον Μπέρι. Η Σάλι είναι έντρομη καθώς καταλαβαίνει ότι θα είναι η ίδια το επόμενο θύμα και υποψιάζεται ότι αυτό συμβαίνει γιατί στο παρελθόν, όταν εργαζόταν σαν νοσοκόμα, ένα κορίτσι που φρόντιζε πέθανε, χωρίς όμως η ίδια να φταίει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version