ertnews.gr

Βόλος: 18χρονος αθίγγανος βίασε 16χρονη και αναζητείται-Απόπειρα βιασμού με σύλληψη του δράστη

02/03 10:48
Βόλος: 18χρονος αθίγγανος βίασε 16χρονη και αναζητείται-Απόπειρα βιασμού με σύλληψη του δράστη

Έναν 18χρονο αθίγγανο αναζητεί η αστυνομία διότι βίασε μία 16χρονη μαθήτρια την περασμένη Κυριακή σε περιοχή της Ν. Ιωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος ήταν σε μια παρέα μαζί με την 16χρονη σε υπαίθριο χώρο. Ο ίδιος μαζί με την 16χρονη απομακρύνθηκαν από την παρέα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα την εξανάγκασε συνουσία και την απείλησε να μη μιλήσει. Η κοπέλα όμως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία που ταυτοποίησε το δράστη και τον αναζητά.

Επιπλέον χθες στην ίδια περιοχή στη Ν. Ιωνία σημειώθηκε περιστατικό απόπειρα βιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας 16χρονος αθίγγανος προσπάθησε να βιάσει μία ανήλικη 13,5 ετών. Η κοπέλα τρομαγμένη κατάφερε να τον απωθήσει και ενημέρωσε τους γονείς της που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Αστυνομικοί της υπηρεσίας συνέλαβαν τον 16χρονο ο οποίος σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι νεαρές κοπέλες εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Το ευτύχημα είναι ότι οι δύο κοπέλες είχαν καλές σχέσεις με τους γονείς τους και δεν φοβήθηκαν να αναφέρουν τα περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version