H Χαλκιδική «βουλιάζει» από επισκέπτες τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τα Βαλκάνια. Σε πολλά beach bar το Σάββατο δεν πέφτει «καρφίτσα» καθώς οι παραλίες σε όλο τον νομό είναι γεμάτες από κόσμο.
Έχουν κατακλυστεί από τους επισκέπτες, που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, τους όμορους νομούς και τις βαλκανικές χώρες από τις πρωινές ώρες.
Η Χαλκιδική είναι δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στη Βόρεια Ελλάδα και από νωρίς οικογένειες με τα παιδιά τους, νέοι αλλά και ηλικιωμένοι, απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα, τα παιχνίδια στην άμμο, καθώς και θαλάσσια σπορ.
Κάποιοι άλλοι κάτω από την ομπρέλα τους πίνουν ένα δροσερό ρόφημα, ένα κοκτέιλ, διαβάζουν κάποιο βιβλίο ή τρώνε, χαλαρώνοντας μπροστά στο κύμα.
Ρεπορτάζ: Φαίδωνας Τομόσογλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος