Θεσσαλονίκη: Κατάληψη στο ΕΠΑΛ Βασιλικών λόγω κτιριακών προβλημάτων – Για επικίνδυνο κτίριο κάνουν λόγο οι μαθητές

Κατάληψη πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή (14/11) οι μαθητές του ΕΠΑΛ στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για ρωγμές και καθιζήσεις, που έχει υποστεί το κτίριο.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Αν δεν υπάρξει μια διασφάλιση ότι το κτίριο είναι ασφαλές και ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, τότε οι μαθητές θα συνεχίσουν την κατάληψη.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι το κτίριο δεν έχει κανένα στατικό πρόβλημα και τους κάλεσε να συνεχίσουν τα μαθήματά τους.

Ωστόσο, οι μαθητές συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί και θα εξετάσουν ξανά τη θέση τους τη Δευτέρα και πιθανόν από ότι λένε, αν δεν πάρουν κάποιες διαβεβαιώσεις ότι το κτίριο είναι σε καλή κατάσταση, τότε θα συνεχίσουν την κατάληψη.

Ρεπορτάζ: Κώστας Μπούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος