Θεοδωράκης: Συνεργασία πέρα από κομματικές ταυτότητες

«Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνούμε με την κυβέρνηση και είναι πολλά. Δεν είναι, όμως, η ώρα να σταθούμε σε αυτά. Πιστεύω ότι αυτό το Κοινοβούλιο μπορεί να δώσει μια λύση. Μια λύση μέσα στην Ευρώπη, δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από πατριωτική λύση και πώς πρέπει να παραμεριστούν οι κομματικές ταυτότητες και να υπάρξει συνεργασία και ανέφερε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

«Επέμεινα στην ανάγκη να υπάρξει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που πιστεύουν στη δημοκρατία και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Αν οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ταυτιστούν με κάποιες από τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης τότε θα διευκολύνουν και τον Αλέξη Τσίπρα στη διαπραγμάτευση», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού και προσέθεσε ότι δεν αποδέχεται τελεσίγραφα που έρχονται από το εξωτερικό και πως για να γίνει όμως αυτό «χρειάζεται μια πειστική πρόταση από την ελληνική πλευρά που θα αγκαλιάζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

Πηγή ΑΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος