Βόλος: Συνελήφθη 28χρονος τσαντάκιας και η 19χρονη συνεργός του

Συνελήφθη 28χρονος που αποδείχθηκε ότι είχε ληστέψει τρεις ηλικιωμένες γυναίκες σήμερα το πρωί. Ειδικότερα έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ισάριθμων γυναικών έγιναν σήμερα το πρωί κοντά στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης.

Ειδικότερα συνελήφθη ένας 28χρονος σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, ο 28χρονος λίγες ώρες νωρίτερα προσέγγισε πεζός τρεις γυναίκες, ηλικίας 73, 75 και 65 ετών και με τη χρήση βίας αφαίρεσε τις τσάντες τους που περιείχαν μικρά χρηματικά ποσά, καθώς και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών ο δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη, τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τον περίμενε μία 19χρονη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα στρατιωτικό μαχαίρι, ένας μεταλλικός σουγιάς τύπου πεταλούδα, καθώς και αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρηματικά ποσά, τα οποία αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους. Στη συνέχεια συνελήφθη και η 19χρονη, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος