Το Θέατρο επιστρέφει στο Ραδιόφωνο!

Δείτε πώς μπορείτε να καταθέσετε τις δικές σας προτάσεις για την αναβίωση του ραδιοφωνικού θεάτρου στο Δεύτερο και στο Τρίτο Πρόγραμμα.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. επιθυμεί να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του Δεύτερου και Τρίτου Προγράμματος με νέα ραδιοφωνικά θεατρικά έργα ανανεώνοντας τη μεγάλη παράδοση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στον τομέα αυτό και για το σκοπό αυτό ενθαρρύνει επαγγελματίες σκηνοθέτες, ηθοποιούς, συνθέτες κ.α. με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική πορεία να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, που αφορά όλο το εύρος της ελληνικής και ξένης δραματουργίας.

Οι προτάσεις που θα κατατεθούν, θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στον Κανονισμό Υλοποίησης Εσωτερικών Παραγωγών και Προμήθειας Περιεχομένου Προγράμματος», που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι Εκτελεστές Παραγωγής καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον κεντρικό διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας.

Κατεβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος,
μελετήστε την και μην διστάσετε!

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος