Στα τρισδιάστατα latte της η Runa Kato δημιουργεί χαρακτήρες από τον αφρό

Όλα τα είδη χαριτωμένων χαρακτήρων δημιουργεί από τον αφρό των τρισδιάστατων latte της η Ιαπωνίδα καλλιτέχνις Runa Kato. Ένας από τους πλέον πρόσφατους που τραβά την προσοχή μας είναι ένας γεματούλης Slowspoke (ένα είδος Pokémon), ο οποίος έχει ξαπλώσει πάνω σε έναν καπουτσίνο, με μια κοιλίτσα τόσο στρογγυλή που το κουταλάκι μοιάζει να αναπηδά επάνω της.

Η Kato ξεκίνησε ως καλλιτέχνις του latte το 2018, και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 100.000 καλλιτεχνικά latte. Το αχανές ντοσιέ της υπερηφανεύεται για τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες όσο ο Picachu και ο Totoro, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και ο Σπάιντερ-Μαν. Η Kato δεν προσθέτει απλά και μόνο λίγες «μουτζούρες» στο χρώμα του καφέ και μια ποσότητα αφράτου αφρού· στην πραγματικότητα μας ζητά να παίξουμε με τον latte μας. Η δισδιάστατη τέχνη της latte είναι ιδιαίτερα ελκυστική και προτρέπει για διασκεδαστική φωτογραφία, αλλά η τρισδιάστατη τέχνη της ζητά σκούντηγμα με το κουταλάκι και πάτημα με το δάχτυλο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη 2D και 3D τέχνη latte της Runa Kato, με χαρακτήρες από το «Animal Crossing», το «Pokémon» και πολλά άλλα anime.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος