ertnews.gr

Ο «Εξολοθρευτής» επιστρέφει με νέα ταινία

22/06 16:49
Ο «Εξολοθρευτής» επιστρέφει με νέα ταινία

epa04660073 US actor, bodybuilder and ex California governor Arnold Schwarzenegger speaks to media during a press conference for his body building and multi sports competition, the inaugural Australian version of the Arnold Classic, in Melbourne, Australia, 13 March 2015. EPA/TRACEY NEARMY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Τριάντα και πλέον χρόνια μετά από την εποχή που άρθρωσε για πρώτη φορά τη φημισμένη φράση του «Θα επιστρέψω», ο Αυστριακός, στην καταγωγή, ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβατσενέγκερ θα επιστρέψει πράγματι στη μεγάλη οθόνη.

Ο λόγος, για να υποδυθεί, άλλη μια φορά, τον γνωστό «Εξολοθρευτή». Ένα κράμα ανθρώπου και τεχνολογίας, που έκανε την πρώτη εμφάνιση του στον κινηματογράφο το 1984. Οι τρείς ταινίες της σειράς σημείωσαν εισπράξεις περισσότερες του ενός δισεκατομμυρίου παγκοσμίως. Η τέταρτη ταινία, με τίτλο «Terminator Salvation» κυκλοφόρησε το 2009 με άλλο πρωταγωνιστή, καθώς ο Σβατσενέγκερ εκτελούσε, τότε, χρέη κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

Η πρεμιέρα του νέου φιλμ στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο την Κυριακή που μας πέρασε και ο 67χρονος ηθοποιός χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του που έσπευσαν να τον θαυμάσουν.

Το «Terminator Genisys» θα ξεκινήσει να προβάλλεται επίσημα στους κινηματογράφους από τον Ιούλιο.

Πηγή: Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version