Ο Δημήτρης Πιατάς στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 με την εκπομπή «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;»

Array

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς εμπλουτίζει την καθημερινή «Ζώνη των Καλλιτεχνών» του Δεύτερου Προγράμματος 103,7 με την πρωτότυπη εκπομπή «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;», γεμάτη μουσική και τραγούδια κυρίως από το θέατρο αλλά και από τον κινηματογράφο.

Η νέα εκπομπή, η οποία μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 18:00, παρουσιάζει τραγούδια που γράφτηκαν για να ακουστούν σε επιθεωρήσεις, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και τραγουδήθηκαν από ηθοποιούς. Κάποια από αυτά έσβησαν μαζί με τα φώτα της σκηνής ή της οθόνης. Άλλα πάλι έγιναν σουξέ, ξεπερνώντας τα όρια της παράστασης ή της ταινίας στην οποία ακούστηκαν.

Ο ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα τραγουδιστής. Είναι όμως «και» τραγουδιστής. Σ’ αυτό το «και» δίνει έμφαση ο Δημήτρης Πιατάς. Στην εκπομπή «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;» ακούγονται τραγούδια πρωτότυπα ή διασκευές γνωστών τραγουδιών που δημιουργήθηκαν για να «ντύσουν» επιθεωρησιακά νούμερα, καθώς και ανέκδοτο υλικό από το πλούσιο προσωπικό αρχείο του Δημήτρη Πιατά αλλά και φίλων του, οι οποίοι του το εμπιστεύτηκαν.

Αυτή την Κυριακή, 14 Μαρτίου, ακούμε τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, την Άντζελα Ζήλια, και τη Γεωργία Βασιλειάδου αλλά και Αττίκ, τον «Έλληνα Χοσελίτο» Μίμη Χρυσομάλλη σαν «παιδί θαύμα» και τον αυθεντικό Χοσελίτο. Ακούμε, επίσης, τον Δημήτρη Πιατά με τον Γιώργο Κέντρο σε ένα απόσπασμα από το σκετς για την Άννα Βερούλη και το χρυσό ακόντιό της από τις αρχές της δεκαετίας του 80’ και όλα αυτά μαζί με ζωντανές ηχογραφήσεις από την επιθεώρηση “Ραντεβού με την υστερία” της Ελεύθερης Σκηνής.

Με χιούμορ και συγκίνηση τα σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα της εκπομπής έρχονται ως απάντηση στην ερώτηση “Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς εμπλουτίζει τη «Ζώνη των Καλλιτεχνών» του Δεύτερου με μια πρωτότυπη εκπομπή γεμάτη μουσική και τραγούδια κυρίως από το θέατρο.

Η Τέχνη του εφήμερου. Μια εκπομπή κόντρα στη λήθη, για τη μνήμη. Η αυλαία ανοίγει!

Καλή ακρόαση!

Info

Εκπομπή: «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;»

Με τον Δημήτρη Πιατά

Κάθε Κυριακή στις 18:00

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Live streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: www.instagram.com/defteroprogramma/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος