Το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 (6-14 Απριλίου)

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 πάει σινεμά. Αυτή τη φορά στηρίζει το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που θα διεξαχθεί online από τις 6 ως τις 14 Απριλίου.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας την πανδημίας, ο κινηματογραφικός θεσμός της άνοιξης επιστρέφει δριμύτερος και γιορτάζει τα 21α γενέθλιά του. Το διαγωνιστικό τμήμα επιτρέπει στο κοινό να δει σε πρώτη προβολή ταινίες, παρουσία των συντελεστών, ενώ το Πανόραμα παρουσιάζει όλη τη γκάμα του γαλλόφωνου κινηματογράφου, μια μοναδική ευκαιρία να δει κανείς αυτές τις ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει και το Νεανικό τμήμα, για τους μικρότερους φεστιβαλικούς φίλους μας, μια Carte Blanche σε ένα γαλλικό φεστιβάλ, τις Ειδικές Προβολές, καθώς και ένα θεματικό αφιέρωμα.

Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και ενημερωθείτε, μάθετε το πρόγραμμα της κάθε μέρας, αφεθείτε στη γοητεία του γαλλικού σινεμά και φυσικά κερδίστε κωδικούς δωρεάν προβολής μέσα από τη σελίδα του Δεύτερου στο Facebook ακολουθώντας τις οδηγίες των παραγωγών μας!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην  ιστοσελίδα festivalfilmfrancophone.gr/, επιλέξτε τις ταινίες που σάς ενδιαφέρουν και συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα για να κερδίσετε δωρεάν κωδικούς προβολής.

#FFF21

#defteroprogramma

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ