ertnews.gr

Αποχωρεί από την ηγεσία της 21st century Fox ο Μέρντοχ

12/06 12:41
Αποχωρεί από την ηγεσία της 21st century Fox ο Μέρντοχ

epa03957462 Rupert Murdoch, founder, Chairman and CEO of News Corporation, listens to US President Barack Obama as he responds to questions during the Wall Street Journal CEO Council annual meeting, at the Four Seasons Hotel, in Washington, DC, USA, 19 November 2013. Obama discussed immigration reform and the health care rollout, among other topics. EPA/DREW ANGERER / POOL

Ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ ετοιμάζεται να παραιτηθεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας 21st Century Fox, σύμφωνα με «πηγές» που βρίσκονται σε επαφή με την εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του BBC, τη θέση του Μέρντοχ πρόκειται να αναλάβει ο γιος του Τζέϊμς.

Παρά την αποχώρησή του από τη συγκεκριμένη θέση, ο 84χρονος αυτοκράτορας των Μέσων Ενημέρωσης θα παραμείνει εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας και θα έχει τον τελευταίο λόγο για όλα τα σημαντικά ζητήματα. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το ζήτημα της διαδοχής του θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πηγή: BBC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version