Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Έντονες βροχές και καταιγίδες περιμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Από απόψε το βράδυ και κυρίως την Παρασκευή αναμένουμε επιδείνωση του καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Από την κακοκαιρία πιθανά να μην επηρεαστούν ιδιαίτερα οι βόρειο ανατολικές και ανατολικές περιοχές της χώρας.

Αρκετές βροχές θα έχουμε σε όλο τον κεντρικό κορμό της χώρας καθώς και στα δυτικά από όπου θα έρθει το κύμα κακοκαιρίας. Στο βόρειο Αιγαίο θα φυσούν βόρειοι άνεμοι 6 με 7 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ ενώ στα πιο νότια της χώρας οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα πέσει κάτω από τους 11 βαθμούς τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ ανάλογα την περιοχή θα φτάσει από τους 12 στα ορεινά μέχρι τους 22, 23 σε νησιωτικές περιοχές.

Πιθανά στην Αττική να βρέξει μέσα στη μέρα ενώ ο υδράργυρος να δείχνει από 16 μέχρι 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η Θεσσαλονίκη θα είναι συννεφιασμένη με μεγάλη πιθανότητα βροχόπτωσης το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα είναι μεταξύ 15 και 17 βαθμών Κελσίου και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανοιχτά της Χαλκιδικής 5 με 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος