Νέα επίθεση Παναθηναϊκού σε Κοντονή με αφορμή τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Νέα σφοδρή επίθεση με ανακοίνωση του εξαπέλυσε ο Παναθηναϊκός στον Σταύρο Κοντονή, με αφορμή τη διεξαγωγή του διοικητικού συμβουλίου της Super League στα γραφεία της ΓΓΑ.

Η ανακοίνωση των «πρασίνων» αναφέρει:

«Ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής κάλεσε μέσω του κατηγορούμενου για στημένους αγώνες, κ. Μποροβήλο τους εκπροσώπους των Π.Α.Ε. να συνεδριάσουν στο Υπουργείο του για θέματα ρουτίνας του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League!

Άγνωστο για ποιο λόγο θεώρησε ότι δεν αρμόζει σε αυτόν να προσέλθει στα γραφεία του Συνεταιρισμού, όπως ο ίδιος είχε αποφασίσει. Και μάλιστα όλα αυτά δίχως να ζητηθεί καν η άποψη των μελών του Συνεταιρισμού, τα οποία ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και αφού πλέον όλα τα είχαν συμφωνήσει οι δύο τους.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει εντελώς και αγγίζει τα όρια γελοίου και τραγικού μαζί. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να δώσει το «παρών» σε αυτήν την παρωδία, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει παγκοσμίως.

Καταγγέλλουμε την πρωτάκουστη ενέργεια του κ. Κοντονή και του ποινικά διωκόμενου συνομιλητή του, κ. Μποροβήλου. Ο κ. Υφυπουργός, κατά τα άλλα, κόπτεται μόνο για το μέγεθος της σκληρότητας των ποινών που επιβάλει διαρκώς και μόνον στον Παναθηναϊκό».

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ