Η Ολυμπιονίκης Μάριον Τζόουνς, που είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο ντόπινγκ, αποκάλυψε ότι τώρα δυσκολεύεται να ολοκληρώσει μια βασική εργασία που εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν δεδομένη: να κατεβαίνει μια σκάλα.
Η 50χρονη ήταν κάποτε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του στίβου, έχοντας κερδίσει τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.
Ωστόσο, σε λιγότερο από μια δεκαετία, από το ζενίθ έφτασε στο ναδίρ, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πάρει παράνομα αναβολικά κατά τη διάρκεια των αγώνων, με αποτέλεσμα να της αφαιρεθούν τα μετάλλια και να περάσει έξι μήνες στη φυλακή.
Τώρα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, αποκάλυψε ότι δυσκολεύεται να κατέβει μια σκάλα.
Το νέο βίντεο, που δημοσιεύτηκε με τη λεζάντα «τα γόνατά μου κρέμονται από μια κλωστή, φίλοι μου… αλλά ακόμα στέκομαι όρθια», ανησύχησε τους θαυμαστές της.
Δείχνει την κάποτε φοβερή σπρίντερ να δυσκολεύεται να βάλει το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, να πρέπει να σταματάει πριν κάνει κάθε βήμα, κρατώντας το κιγκλίδωμα της σκάλας, αντί να κατεβαίνει ελεύθερα.
Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4.000 σχόλια και 180.000 «μου αρέσει», με τους θαυμαστές να δείχνουν την υποστήριξη και την ανησυχία τους.
«Ευλογίες σε σένα, αδελφή. Εύχομαι να εξαφανιστεί για πάντα ο πόνος», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.
«Αυτή είναι η αληθινή πραγματικότητα των αθλητών… τα γόνατα και οι άλλες αρθρώσεις σου θυμίζουν σίγουρα την ηλικία και τα όριά σου», σχολίασε ένας άλλος.
Η είδηση για τις δυσκολίες της Τζόουνς έρχεται λίγες μέρες μετά το θάνατο του Βίκτορ Κόντε, του άνδρα που κατηγορήθηκε για την προμήθεια των ναρκωτικών που χρησιμοποιούσε, σε ηλικία 75 ετών.
Πηγή: dailymail.co.uk
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος