«Δώσε Αίμα για έναν Κόσμο πιο Υγιή»

Με πρωτοβουλία της Π.Ο.Σ.Ε.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών), της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και της Περιφέρειας Αττικής και με την Συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) ορίστηκε η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία από Δευτέρα 8 έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Το θέμα της φετινής καμπάνιας είναι το «Δώσε Αίμα για έναν Κόσμο πιο Υγιή».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Π.Ο.Σ.Ε.Α.: “Με την πρωτοβουλία αυτή θα τιμήσουμε τον ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη, θα αναδείξουμε την σημαντική προσφορά των Τακτικών Εθελοντών Αιμοδοτών αλλά και όλων αυτών που προσφέρουν το Αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

«Δώσε Αίμα για έναν Κόσμο πιο Υγιή»Την εβδομάδα 8-14 Ιουνίου εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων θα αναδείξουν τα προβλήματα, θα προτείνουν λύσεις και οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας θα αναφέρουν στοιχεία που θα κάνουν τον καθέναν από εμάς να αντιληφθεί την υποχρέωση όλων μας σ’ αυτή την προσπάθεια για να γίνει η χώρα αυτάρκης από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Αγαπητοί συμπολίτες, σε όλη την χώρα πραγματοποιούνται καθημερινά Εθελοντικές Αιμοδοσίες από τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και άλλους Φορείς. Καλούμε και εσένα να προσφέρεις το πολυτιμότερο δώρο.
Για τις αιμοδοσίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α.(www.posea.gr), του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (www.ekea.gr).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος