ertnews.gr

ΕΡΤ Χανίων – Β. Λεβέντης: Καταστροφική η αναβίωση του δικομματισμού

12/01 14:16
ΕΡΤ Χανίων – Β. Λεβέντης: Καταστροφική η αναβίωση του δικομματισμού

Στην Ελλάδα φτάσαμε στο σημείο, να εκπροσωπεί την ανανέωση στη Ν.Δ. ο γόνος της οικογένειας Μητσοτάκη, μιας δηλαδή εκ των τριών οικογενειών, που κατέστρεψαν την χώρα μας, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εκτιμά ότι η αναβίωση του δικομματισμού, μπορεί να επιφέρει μια καταστροφική επιστροφή στο παρελθόν.

Στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο σταθμό μας, ο κ. Λεβέντης δικαιολόγησε απόλυτα τις γερμανικές πιέσεις προς την Ελλάδα, αλλά και την εξαγορά υποδομών όπως τα περιφερειακά αεροδρόμια, λέγοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη και ισχυρή οικονομικά χώρα, η οποία έχει τη δυνατότητα επέκτασης των εμπορικών της κερδών, μέσα στο περιβάλλον της ελεύθερης οικονομίας.

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης επανέφερε την ανάγκη εκσυγχρονισμού των δημόσιων δομών, όπως η ΕΡΤ, την οποία χαρακτήρισε κομματικό στέκι του ΣΥΡΙΖΑ και τόπο συνάρθροισης αργομίσθων. Εάν η κυβέρνηση δεν κάνει πράξη τον εκσυγχρονισμό, θα σηκώσω και πάλι τη σημαία υπέρ του μαύρου στη Δημόσια Ραδιοφωνία – Τηλεόραση. Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό. – Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version