Υπόθεση κοκαΐνης: Στη φυλακή το ζευγάρι που συνελήφθη στη Γλυφάδα (video)

Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι που συνελήφθη στη Γλυφάδα για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης. Οι συνήγοροι της 30χρονης αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη, ενώ ο σύντροφός της παίρνει πάνω του όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας πως είναι χρήστης ουσιών και πως συναίνεσε να μεταφέρει τα ναρκωτικά λόγω χρεών προς τον προμηθευτή του.

H 30χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της πήραν το δρόμο για τη φυλακή. Στο άκουσμα της προφυλάκισής της, το μοντέλο ξέσπασε φωνάζοντας «Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε».

Η 30χρονη κατηγορούμενη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη διακίνηση των 8 κιλών κοκαΐνης. Υποστήριξε ότι με το σύντροφό τους είχαν συχνές προστριβές λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου», ανέφερε στην απολογία της.

Ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Παντελής Κοκοτός, μίλησε για : «παράπλευρη απώλεια μιας πράξης του συντρόφου της, ο οποίος εντελώς ανερμάτιστα, αντί να ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας, οδηγούνται και οι δύο στη φυλακή».

Από την πλευρά του ο πρώην ποδοσφαιριστής, θέλησε να πάρει όλη την ευθύνη επάνω του. Δήλωσε τοξικοεξαρτημένος, υποστηρίζοντας ότι συμφώνησε να μεταφέρει την ποσότητα των ναρκωτικών για να ξεχρεώσει προμηθευτή του.

Απολογία 32χρονου

«Ο Β. μου είπε ότι επειδή του χρωστούσα θα έπρεπε να κάνω κάτι γι’ αυτόν για να μη με πειράξει. Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μια τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δε μου είχε πει τι θα περιείχε. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα. Στον οδηγό θα έλεγα ότι “έρχομαι από το Βασίλη” κι αυτός θα μου αφήσει μία τσάντα που εγώ θα πρέπει να την πάω πεζός στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, στη γωνία με το παντοπωλείο όπου θα έρθει να την παραλάβει ένα θαλασσί I.X.».

«Δεν είναι κανένας μεγαλέμπορος ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την κατάσταση» υποστήριξε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Η 30χρονη αρνήθηκε ότι προσπάθησε να ξεφορτωθεί ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της κατά την έφοδο των αστυνομικών.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος