ertnews.gr

Β. Μεϊμαράκης: Όχι στην ψήφο διαμαρτυρίας

22/07 20:31
Β. Μεϊμαράκης: Όχι στην ψήφο διαμαρτυρίας

Στην Κορινθία περιοδεύει από το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Σε δηλώσεις του ζήτησε από τον λαό να πει «όχι στην ψήφο διαμαρτυρίας», σημειώνοντας πως σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο νομό επισκέφθηκε το Δημαρχείο, την Περιφέρεια και την Μητρόπολη.
Είχε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επισκέφτηκε και το Επιμελητήριο Κορινθίας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς.

Με δηλώσεις του ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. «Να πάνε στις κάλπες και να σκεφτούν ποιος τους είπε τί, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας» δήλωσε ο κ. Μεϊιμαράκης.

«Η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ προσθέτοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές «πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε», ενώ αρκετοί «ψήφισαν με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τελικά θα πληρώσουν 90 δισ. επιπλέον» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε πιο αναγκαία από ποτέ τη συνεννόηση και τη συνεργασία όλων των κομμάτων.

Σχετική είδηση: Ευ. Μεϊμαράκης: Η λύση των προβλημάτων απαιτεί εθνική συνεννόηση και λογική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version