ertnews.gr

Τρ. Αλεξιάδης: «Στα ίδια επίπεδα με το 2014 θα παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ»

22/07 20:31
Τρ. Αλεξιάδης: «Στα ίδια επίπεδα με το 2014 θα παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλά σε συνέντευξη τύπου, στο υπουργείο Οικονομικών, στην Αθήνα, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

«Ο ΕΝΦΙΑ θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το 2014», δήλωσε σε συνέντευξη του ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης. Ο ίδιος πρόσθεσε: ««Δεν είναι κακό να έχουμε φόρους στην ιδιοκτησία, αρκεί να είναι δίκαιοι και αναλογικοί».

Στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών συμπλήρωσε: «είναι θεμιτή η κριτική για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά είναι ώρα να κατατεθεί η διαφορετική εναλλακτική λύση στους πολίτες…». Ο κ. Αλεξιάδης εξήγησε ότι θα υπάρχει για το 2016 ΕΝΦΙΑ, αλλά με άλλη δομή στο εσωτερικό του.

Όσον αφορά τις 100 δόσεις, μεταξύ άλλων,ο κ. Αλεξιάδης διευκρίνισε ότι «δεν θα ξανανοίξει η εφαρμογή για τις 100 δόσεις». «Δεν είμαστε κυβέρνηση δέκα χρόνια… Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν στο οχτάμηνο που κυβερνήσαμε», πρόσθεσε.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υποσχέθηκε ότι ζητήματα όπως η φορολογία των αγροτών θα επανεξεταστούν μετεκλογικά από την κυβέρνηση, με νέες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version