Το απόγευμα η κηδεία της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της (video)

Στις 16:00 γράφεται ο τραγικός επίλογος του εγκλήματος στη Ρόδο με την κηδεία της Δώρας, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του 40χρονου δολοφόνου της κοπέλας είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία στην ΕΡΤ αυτόπτη μάρτυρα, που είδε μπροστά στα μάτια του την εν ψυχρώ εκτέλεση της άτυχης κοπέλας.

ω

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην ΕΡΤ τις συγκλονιστικές στιγμές της δολοφονίας της άτυχης Δώρας.

 «Ένιωσα πίσω μου να υπάρχει ένα αυτοκίνητο το οποίο απότομα σταματάει, δεν βγαίνει ο δράστης από το αυτοκίνητο, βγαίνει το όπλο από το παράθυρό του, ανοίγει την πόρτα αυτός, στοχεύει, την πυροβολεί, πέφτει η κοπέλα. Δεν περίμενα να δω όπλο, έβλεπα ένα σκουπόξυλο και λέω τι κάνει αυτός εκεί πέρα; με το που ακούω τον θόρυβο, τους κρότους, σταματάω και παρακολουθώ αυτόν να φεύγει από μπροστά μου».

Σοκαρισμένος και ο ίδιος, πλησιάζει τον δράστη, ο οποίος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του 40 μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας…

Όπως είπε: «πιο κάτω στα 40 μέτρα υπάρχει μια διασταύρωση, εκεί αυτός σταμάτησε για μερικά λεπτά, και πήγα δίπλα του, φοβισμένος κι εγώ και είδα το βλέμμα του αυτό το παγωμένο, αόριστο βλέμμα. δεν με έβλεπε εμένα, δεν με είδε, όποιος και να ήταν μπροστά του δεν θα τον έβλεπε».

Μια νέα καταγγελία για τον 40χρονο δράστη φωτίζει το παρελθόν και τη συμπεριφορά του. Πριν από λίγο καιρό είχε προσεγγίσει έναν γνωστό του ζητώντας του να παραποιήσει υλικό από κάμερες ασφαλείας για να παραπλανήσει την πρώην σύζυγό του.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας πριν 3 εβδομάδες περίπου, αρχές Σεπτέμβρη. Ήθελε να πάρω από το καταγραφικό το υλικό και να το βάλω σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα, δύο μέρες πιο μπροστά, για να έχει άλλοθι. Στη δεύτερη επικοινωνία που είχαμε, μου έλεγε ότι είχε βρει μία κοπέλα, τα πάει καλά, θέλει να παντρευτεί, έχει βρει σπίτι, το ετοιμάζουν. Δεν μου έδειχνε έναν άνθρωπο που ήθελε να αυτοκτονήσει ή να σκοτώσει».

Ένας χειριστικός, αλλά και βίαιος άνθρωπος, με μία καταδικαστική απόφαση εις βάρος του, και η πρώην σύντροφός του αποκαλύπτει τα όσα η ίδια είχε ζήσει κοντά του, σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης: «Όλοι γνώριζαν τη συμπεριφορά του, εγώ η ίδια τα’ χα πει στους φίλους του, στην αδερφή του, εγώ η ίδια της το είπα και μου έλεγαν ότι εγώ χρειάζομαι ψυχολόγο».

Με τον δράστη είχε μία τετράμηνη σχέση πριν από έναν χρόνο και από τη στιγμή που του ζήτησε να χωρίσουν έγινε βίαιος και απειλητικός απέναντί της. Τότε η κοπέλα υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Μετά τη μήνυση, την επισκέφθηκε, παρουσία μπράβου, και την απείλησε ότι αν δεν αποσύρει τη μήνυση θα την εκθέσει στο διαδίκτυο και στα παιδιά της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της πρώην συντρόφου του, Βασίλη Μπέη: « Δεν το δέχτηκε εκείνος, της την είχε στημένη, την απώθησε βίαια και την απείλησε ότι θα ανεβάσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο».

Το παζλ μιας κακοποιητικής συμπεριφοράς του 40χρονου άνδρα συνθέτουν οι μαρτυρίες, που όσο περνούν οι ημέρες, τόσες περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το παρελθόν του.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου, Αριστείδης Μιαούλης, Νία Αβδελλή

Σχετικό Άρθρο: Γυναικοκτόνος Ρόδου: Βίαιο παρελθόν και καταδίκες του δράστη – Στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου μιλά φίλη της 32χρονης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος