ertnews.gr

Θ. Θεοχαρόπουλος: “Χρειάζεται να κινηθούμε γρήγορα για να διεκδικήσουμε τον μεσαίο χώρο” (aud)

14/01 11:50
Θ. Θεοχαρόπουλος: “Χρειάζεται να κινηθούμε γρήγορα για να διεκδικήσουμε τον μεσαίο χώρο” (aud)

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλά σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά , Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Δημοκρατική Συμπαράταξη θα λέγεται ο εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων, όπως ανακοίνωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατά την κοινή τους συνέντευξη Τύπου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

“Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τον μεσαίο χώρο και θα το κάνουμε με προγραμματισμένη συνδιάσκεψη και κάλεσμα σε κόμματα της ευρύτερης κεντροαριστεράς”, ανέφερε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή “Απολύτως Σχετικό”, με τους Ανδρέα Παπασταματίου και Έλενα Καραγιάννη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ερωτηθείς για την επιχειρούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση είπε ότι: “δε συμφωνεί με τη μείωση των συντάξεων και την αύξηση των εισφορών” και ότι: “η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τρία ταμεία και εναλλακτική χρηματοδότηση έχει κατατεθεί προς συζήτηση”.

Επιπλέον ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε ότι: “το κόμμα του παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογή Μητσοτάκη” και διευκρίνισε ότι, “άλλη ήταν η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ το 2012 προκειμένου να μη βγει η χώρα από το ευρώ και άλλη η κατ’επιλογή συγκυβέρνηση του Σύριζα με τη λαϊκή δεξιά”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version