Συνελήφθη ο γνωστός χρηματιστής «Paul» στο Κουκάκι

Συνελήφθη 58χρονος χρηματιστής, γνωστός με το προσωνύμιο «Paul», την ώρα που έβγαινε από μισθωμένη κατοικία στην οδό Βεΐκου στο Κουκάκι. Σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα και καταδίκη για απάτες και πλαστογραφίες.

Ο 58χρονος, κυπριακής καταγωγής, πασίγνωστος σε επιχειρηματικούς και χρηματιστηριακούς κύκλους, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα από το 2020 για «πλαστογραφία που το συνολικό περιουσιακό όφελος και η συνολική περιουσιακή ζημία υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ», αλλά και δύο εντάλματα από το 2018 για «πλαστογραφία μετά χρήσεως, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με σκοπούμενο περιουσιακό όφελος και ζημία που υπερβαίνουν συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ» και για «απάτη κατά συναυτουργία με περιουσιακό όφελος και ζημία άνω των 120.000 ευρώ».

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί τον Ιανουάριο του 2019 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς σε φυλάκιση 18 μηνών, ποινή για την οποία μέχρι σήμερα διέφευγε.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη στο Κουκάκι, όπου είχε νοικιάσει σπίτι. Στη συνέχεια οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών ενώπιον της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Αποφάσεων και Βουλευμάτων και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Αποφάσεων όπου παραγγέλθηκε η φυλάκισή του στο κατάστημα κράτησης Ναυπλίου, καθώς και η επαναπροσαγωγή του ενώπιον του 23ου Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος