Συνελήφθη 48χρονος που λήστευε καταστήματα στη Ν. Ιωνία – Αποκαλυπτικό βίντεο για τη δράση του

Καταστήματα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας λήστευε 48χρονος που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Αποκαλυπτικό για τη δράση του είναι βίντεο από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών που προσπάθησε να ληστέψει αλλά ο ιδοκτήτης του τον αφόπλισε.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας πρακτορείου του ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του ληστή. Φορά μαύρη κουκούλα, πλησιάζει το γκισέ, βγάζει ένα μακρύκανο όπλο από το μπουφάν στο οποίο το έχει τυλιγμένο και απειλεί τον ιδιοκτήτη.

Ο δράστης γυρνάει και προς έναν υπάλληλο του καταστηματος που βρίσκεται σχεδόν δίπλα του, και τότε ο ιδιοκτήτης βρίσκει την ευκαιρία και μέσα απο το γκισέ καταφέρνει να του αρπάξει το μακρύκανο όπλο.

Ο δράστης έφυγε άπραγος από το κατάστημα. Όμως την επόμενη μέρα προσπάθησε να ληστέψει για δεύτερη φορά φούρνο στην ίδια περιοχή. Δεν τα κατάφερε επειδή οι υπάλληλοι αντέδρασαν, εισέβαλε στη συνέχεια σε μίνι μαρκετ και μετά απο λίγο συνελήφθη απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Μόλις είδε τους αστυνομικούς, πέταξε ένα μαχαίρι και ένα κοντάκι όπλου.

Πρόκειται για 48χρονο Έλληνα που κατηγορείται για μια ληστεία και 4 απόπειρες ληστειών. Όπως ισχυρίστηκε, είναι χρήστης ουσιών και έκανε τις ληστείες για να εξασφαλίσει χρήματα για τη δόση του.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος