Συνελήφθη 34 χρονος για ληστεία χρηματαποστολής στου Ζωγράφου το 2018

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος υπαλλήλου χρηματαποστολής, επίθεση με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απογευματινές ώρες της 10ης Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή του Ζωγράφου, ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κατά τη διάρκεια παραλαβής χρημάτων από κατάστημα σούπερ μάρκετ και του αφαίρεσαν το ειδικό κουτί.

Επίσης, ο κατηγορούμενος παλαιότερα, συγκεκριμένα πρωϊνές ώρες της 17ης Μαϊου 2009, μαζί με συνεργούς του τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς εμπρηστικούς μηχανισμούς σε ΙΧ αυτοκίνητα, σταθμευμένα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη λεωφόρο Μεσογείων. Από τις εκρήξεις και τις πυρκαγιές προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους χώρους της αντιπροσωπείας.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΕΡΤ1 -Ρεπορτάζ: Γιάννης Σουλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος