ertnews.gr

«Συμπεριφορά δασικών πυρκαγιών και δασοπυρόσβεση» από τους Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής

20/05 18:24
«Συμπεριφορά δασικών πυρκαγιών και δασοπυρόσβεση» από τους Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής

Στις 26 Μαΐου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30, ο ΕΔΑΣΑ – Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης και κατάρτισης, με τίτλο «Συμπεριφορά δασικών πυρκαγιών και δασοπυρόσβεση» με εισηγητή τον Δρ. Μιλτιάδη Αθανασίου (Miltiadis Athanasiou). Ιδιαίτερα επίκαιρη και αναγκαία η ενημέρωση για τα ζητήματα αυτά.

«Συμπεριφορά δασικών πυρκαγιών και δασοπυρόσβεση» από τους Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας ΑττικήςΣτη σχετική πρόσκληση αναφέρεται ότι: “Ο Δρ. Μιλτιάδης Αθανασίου διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση των δασικών πυρκαγιών, στην εκπαίδευση μονίμων και εθελοντών πυροσβεστών και έχει επίσης πρακτική επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της δασοπυρόσβεσης.
Η παρουσίαση θα έχει δύο σκέλη:
α) Εισαγωγή στη δασοπυρόσβεση: κίνδυνοι, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα.
β) Κατανοώντας τη συμπεριφορά των δασικών πυρκαγιών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeYp0snU8hBeC…/viewform
Για την εκδήλωση θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα ZOOM. Τα στοιχεία σύνδεσης στη πλατφόρμα θα αποσταλούν (σε όσους έχουν εγγραφεί), το πρωί της 26ής Μαΐου
Η παρουσίαση απευθύνεται κυρίως σε μέλη εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας – δασοπυρόσβεσης και στελέχη αρμόδιων δημόσιων φορέων (Πυροσβεστικό Σώμα, Πολιτική Προστασία κ.α.) αλλά είναι ανοιχτή στους συμπολίτες μας από το ευρύ κοινό οι οποίοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν”.

Σχετική είδηση: Oι Eθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής στο ertnews.gr – 28 χρόνια προσφοράς και δράσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version