ertnews.gr

Στ. Ξουλίδου: “Παραμένω στρατιώτης των ΑΝΕΛ” (Aud)

22/07 20:31
Στ. Ξουλίδου: “Παραμένω στρατιώτης των ΑΝΕΛ” (Aud)

Η βουλευτής των ΑνΕλ Σταυρούλα Ξουλίδου κάνει δηλώσεις κατά την έξοδό από τον Άρειο Πάγο μετά την κατάθεση της στον Εισαγγελέα, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014. Σε ισχύ τίθεται, έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως του AΠ, η έρευνα για την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Η δικογραφία ανασύρθηκε και επέστρεψε στον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο με αφορμή την καταγγελία της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Στ. Ξουλίδου, η οποία ήδη κλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε κατάθεση. Η βουλευτής, ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι της προτάθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

“Έγινε ένα ανθρώπινο λάθος, είχα πολλές υποχρεώσεις με τη ΔΕΘ και δεν ήμουν στο γραφείο μου να ελέγξω αν οι υπάλληλοι του γραφείου και η δικαστική αντιπρόσωπος έκαναν τη δουλειά τους”, δήλωσε στο Πρώτο πρόγραμμα η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στου Ξενοφώντα Ζηκίδη και Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Η κα Ξουλίδου πρόσθεσε: “Έγινε το λάθος, δεν είμαι στις λίστες, αλλά παραμένω απλώς στρατιώτης των ΑΝΕΛ και δίπλα στον Πάνο Καμμένο. Θεώρησα βέβαια ότι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και θεώρησα ότι είχαν γίνει έγκαιρα όλα”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version